Home

MENTOR HOTEL

Sistemul de gestiune hoteliera in varianta Windows MentorH este conceput pentru a spori eficienta, profitul si serviciile oferite clientilor. Sistemul poate fi instalat in orice tip de hotel, pornind de la proprietati cu mai putin de 30 de camere pana la hoteluri cu peste 500 de camere.

CONTABILITATE

Programul de contabilitate este conceput pentru a acoperi sfera contabilității unei firme, într-un mod simplu și rapid. Programul nostru este îndreptat către orice categorie de persoane, chiar și persoanele fără experiență în contabilitate putând manevra aplicația fără a întâmpina probleme, după o îndrumare adecvată din partea echipei noastre. Toate eventualele operațiuni contabile se calculează într-un mod corect și ușor de manevrat, îndrumând operatorul să realizeze sarcinile cu succes.

MENTOR SALES(MAGAZIN)

MentorSales este un program de vânzări folosit în magazine, cel mai cunoscut exemplu fiind Alfa Beta, cu o interfață frumoasă și ușor de manevrat de către orice vânzător. Funcționalitățile acestui program includ introducerea de noi produse în baza de date, scanarea produselor cu cod de bare, introducerea codurilor interne și manevrarea după bunul plac al vânzărilor de zi cu zi. Acest program este folosit de către clienții noștri care sunt încântați de maleabilitatea programului. Cu o instruire rapidă a personalului, orice lucrător comercial va putea folosi programul nostru fără probleme, fiecare pas din cadrul unei vânzări fiind intuitiv.

Alege Mentor S.R.L

Suport clienți

Echipa tehnica Mentor este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a oferi suportul oricănd este nevoie.

Comercializare echipamente

Funcționarea sistemelor informatice necesită echipamente de calitate. Comercializăm doar echipamente, piese și consumabile de calitate.

Soluții tehnice integrate

În funcție de activitatea dvs. aveți posibilitatea de a opta pentru anumite module sau pentru o soluție completă marca Mentor.

Asistență tehnică

În primele 2 luni de la implementare oricărei soluții Mentor asistența tehnică este oferită gratuit de echipele noastre.

Actualizări periodice

Un soft bun este un soft actualizat în permanență. Astfel este tot timpul de actualitate și sigur în utilizare.

Software customizabil

Toate softurile dezvoltate sub brandul Mentor sunt personalizabile 100%. Foarte ușor se adaptează necesităților dvs.

Suntem mereu pregatiti

Dinamica modificărilor legislative din domeniul economic, micile modificări permanente sau marile șocuri apărute în domeniu au fost tot atâtea motive care ne-au impulsionat să fim într-o continuă dezvoltare și perfecționare.

Suntem mereu pregătiți pentru orice modificare legislativă care apare, pentru că firma dvs. să își poată desfășura activitatea întotdeauna la timp.

Echipa noastră vă este alături la orice problemă pe care o întâmpinați, țelul nostru fiind întotdeauna îndeplinit, acela de a rezolva orice problemă, indiferent de dimensiunea acesteia.